CURS CONTABILITATE PRIMARA PDF

ABSOLUTE SCHOOL are ca unic obiect de activitate organizarea de cursuri de contabilitate primara/financiara computerizata, inspector resurse umane. Phone, Suggest a phone number Curs de Contabilitate primara Constanta, Brasov, Romania. 9 likes. Posts about Curs de Contabilitate primara Constanta .

Author: Jurr Vumuro
Country: Saudi Arabia
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 16 February 2006
Pages: 483
PDF File Size: 9.48 Mb
ePub File Size: 18.96 Mb
ISBN: 682-4-44073-291-3
Downloads: 95257
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nakora

Alina Bobocea O idee extraordinaun curs excelent. Si sa vedem si o continuare pentru alte materii. Sergiu Tot respectul pentru domn’ profesor si felicitari pentru proiect. Sper ca cei din RAU sa deschida ochiii si sa fie de acord cu acest proiect. Keep up the good work! Roxy Ati avut cea mai buna idee cand ati realizat acest site. De ar fii asa toate materiile, ar fii prea paradisul pe pamant: Sunt in anul II de facultate si recunosc ca mi-a dat batai de cap contabilitatea, dar cu ajutorul dumneavoastra am priceput si eu intr-un final aceasta materie.

Dicu Gigi Dom’ Profesor, va multumesc! Am reusit sa trec examenul la Bazele Contabilitatii datorita lectiilor dumneavoastra, dupa ce am urmarit aproape jumatate din video-uri si fara sa fi stiut nimic din contabilitate anterior.

Probabil daca le termiam de vizionat luam Promit ca o sa ma duc la marire. Muresan multumesc pt informati cu ajutorul dumneavoastra am facut o impresie buna la olimpiada judeteada de conta clasa aXa. Sunteti un profesor foarte bun! Cornel Domnule profesorfara niciun fel de exageraredaca as fi avut ca suport educational astfel de video book-uri foarte bine realizate si pe intelesul tuturordin punctul meu de vedere si fara niciun fel de exagerareprobabil ca as fi putut termina facultatea intr-un singur an si chiar mai putin daca legal acest lucru ar fi fost posibil.

Multi studenti doritori de a invata contabilitate va apreciaza sincer acest efort extraordinar si consider ca ar fi pacat sa va opriti aici. Andreea Profesorul este extraordinar, nu exista alt mod mai simplu si mai placut de predare!

Profesorul meu ne-a fortat sa scriem sute de pagini intr-un semestru intreg, ne-a chemat la facultate 4 sambete pentru pregatire si nu am inteles mare lucru pentru ca dicta fraze interminabile incat pierdeai firul si nu puteai sa inveti logic. Mada M-au ajutat foarte mult aceste video-lectii sa inteleg bazele contabilitatii. Va felicit pentru ceea ce ati facut pentru persoanele care nu au pe cineva care sa le explice atat de bine!

Am reusit sa invat in 8 ore, ce n-am invatat in 3 ani de zile. Apreciez in mod special usurinta cu care se invata.

Totul e logic si foarte clar. Asteptam si continuarea la Contabilitate financiara. Asa ar trebui sa procedeze toti profesorii din Romania.

Sunteti un exemplu de urmat. E cea mai tare modalitate de invatare. Va multumesc pe aceasta cale: Luiza Un curs super daca puteti continua ar fi foarte bine pentru studenti si nu numai. Burleanu Abel Sunteti un profesor extraordinar, datorita dvs am trecut cu succes examenul de la contabilitate, multumesc mult: Sunt impresionata de modul dvs de predare.

  EPIDEMIOLOGI KANKER PROSTAT PDF

M-am bucurat enorm cand am dat de acest site. Sa speram ca o sa continuati si cu contabilitate financiara. Sunteti extraordinar,cat am apucat sa vad. Astept detalii despre cum pot invata intr-un timp aa scurt 1 lunalegi de conta bugetara, planul de conturi bugetar si cum face niste exerciti Multumesc. Cu stima, Ardeleanu Liliana Mobil Orange Maria Mirabela Felicitari domnului profesor! Atat de simplu pare cand explica cineva. Asteptam si alte cursuri si mii de multumiri.

Pegea M-ati crus de la o restantaMultumesc dom’ Profesor!! Elena Felicitari pt tot! Am invatat contabilitate cu mare contabilitatd datorita dumneavoastra! L De departe cea mai bun? Nicolae Cezar nu am rpimara sa nu felicit video-bookul dvs, ideea de a il face si capacitatea dvs didactica chiar m’au impresionatmult succes pe viitorconsiderul siteul acesta chiar inovator daca as putea spune, pentru invatamantul din tara noastra.

Am 44 ani acu cativa ani am facut patru ani facultate dar credetima ca n-am inteles nimic. Am parcurs numai primele 2 lectii dar vad primarra totul e clar.

Ar fi bine daca ati avea si un alt curs nu numai cu bazele contabilitatii. Bogdan Vreau sa multumesc celor ce au realizat acest site si de asemenea domnului profesor pentru ca m-a ajutat sa inteleg bazale contabilitatii mai bine decat profesorii mei de la facultate,tot respectul si numai bine!

Gabriel Felicitari Domnul Profesor, dupa ce am vazut am inteles bazele contabilitatii faptul ca m-am inscris la Facultate de Economie Specializare Contabilitate si Informatica de Gestiune si cand am vazut adresa dvs am inteles f bine contabilitatea va multumesc foarte mult. Kris Felicitari din suflet!!!! Sunteti un inger pt toti cei rataciti in contabilitate. Mai clar si la subiect nici nu se putea.

Va multumim frumos pt aceasta initiativa salvatoare. Cu stima si respect Adriana Felicitari pentru ceea ce faceti! Nu am crezut ca voi intelege vreodata contabilitatea. Cu niste explicatii asa de simple, m-ati facut sa inteleg lucruri pe care nu credeam ca le voi intelege vreodata.

Va multumesc pentru asta si mult succes in continuare! Dorina Popescu Foarte bine explicat! Mai aveti asa filmulete? Tot respectul pentru dvs.! Imi doresc sa fi avut si eu un asemenea profesor la facultate, astfel n-ar mai fi fost nevoie sa apelez la alternative precum aceasta.

Curs de Contabilitate primara Constanta

Din pacate, sunt din ce in ce mai putini profesori care isi fac datoria bine. Sper sa-i fie rasplatita munca pe masura si asa cum un mare roman spune N. Steinhard “Daruind vei dobandi”. Iliescu Sebastian Felicitari pentru initiativa, reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste invatamantul si modalitati inovative de predare. Sustin acest proiect si in ciuda tuturor piedicilor, se vede potentialul acestei viziuni. O idee face diferenta dintre comun si extraordinar, felicitari autorului si celor ce au lucrat si sustinut acest proiect.

  DES 1024R PDF

Amalia De mare folos!!!! Am luat examenul din prima!!! Poate se va mai gasi cineva si pentru contabilitate financiara!!!! Alex Super smecherie cartea. Nu imi pasa daca o sa iau examenul sau nu dar ma incanta faptul ca ma ajuta sa ma descurc in viata si mai bine.

Georgiana Vreau si mi.

Acest video-book si teoria pe scurt dar la obiect Multumesc acestui site si domnului profesor Budacia! Este extraordinar si sunt foarte fericita. Am putut intelege toata materia si chiar sunt extrem de priara Cristian Sincere multumiri, un video training excelent. Madalina Buna cur, Sunt studenta anul I la ASE si la inceput mi-a fost foarte greu sa asimiliez toata informatia, insa cu ajutorul site-ului dvs lucrurile s-au simplificat vizibil.

Multumesc frumos si recomand cu caldura aceste lectii oricarui student pe profil economic. Si da, si eu am urat domeniul asta, materia asta in facultate.

Paul Cursul este unul dintre cele mai bune care le primarx urmat vreo data. Extrem de clar, scurt si la obiect. Geniala idee lectiile video. Iar stilul in care predati este superb! Calin Buna ziua, as vrea sa stiu cum intru in posesia acestei carti-video. As dori sa o cumpar, sau video-urile de pe acest site sunt complete?

Curs contabilitate primara Bucuresti | Cursuri | Pinterest

Sau e doar o prezentare a contabilitxte video? Marea George un proiect super Georgiana Ivan Va multumesc din suflet pt cat de bine ati reusit sa sintetizati ceea ce eu am incercat sa invat in mai mult de 5 ani. Mihaela Azi cautam un curs de contabilitate pe internet,si inevitabil am “dat” peste acest tutorial, cntabilitate s-a parut foarte interesant incat m-am si apucat de prima lectie,ce sa zic decat ca este un lucru foarte minunat pentru mine, numai dau bani pe nici un curs,numai pierd timpul la cursuri, voi invata in confortul casei mele.

Va multumesc din suflet!

Va multumesc domnule profesor si va asteptam si cu alte lectii,de ex. Nistor Laura Buna ziua, Incredibil! Am urmat in contabilihate acest cursdar m-am chinuit foarte mult sa-mi inteleg profesorul. Modul in care predati si explicati fiecare fiecare informatie din curs ,da posibilitatea oricarui ”novice” de a dobandi o noua calificare. Adina Primsra este de mare ajutor. Magda Cioclov Buna ziua, Domnule Budacia, doresc sa va multumesc in mod deosebit pentru aceasta pagina.