CIKLI I JETES SE PRODUKTIT PDF

If you looking for Cikli Jetes Se Produktit.. If you are areader who likes to download vw. Cikli Jetes Se Produktit Pdf to any kind of device,whether its your laptop. Cikli i jetes se produktit (marketing) Cikli i jetes se produktit ( by sabir_ 6 years ago. English · Español · Português · Français · Deutsch · About · Developers &. Cikli i jetes se produktit (marketing). Sabir Asipi · Apresentaçao Carlos Paixao. claudiafrias · English · Español · Português · Français · Deutsch.

Author: Gak Targ
Country: Niger
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 7 February 2006
Pages: 485
PDF File Size: 3.99 Mb
ePub File Size: 1.21 Mb
ISBN: 872-7-56273-929-7
Downloads: 22331
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malall

Produkti sht i njohur. KlientelaAdoptuese e parakohshm e N rritjeTreg masivTradicionale5. Cikli i Gazit – Impianti i Kombinuar Documents. T mbaj nivelin aktual t investimeve sa koh q situata e tregut e pranon at.

Koncepti i Produktit Te Ri Documents. Madhsia e tregut sht e kufizuar.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Rregullore – Cikli i Dyt Documents. Cikli i jetes se produktit Metoda Pedagogjike qe do te perdoret ne seminarin e radhes Studenteve ju jepet paraprakisht nje rast studimi mbi gjithe Shtimi I dendesise te perdorimit Shtimi I nivelit te konsumit per cdo rast. Mund t ofrohen prooduktit lloj strategjish: Koha e vnies n dispozicion t klientit t produktit ushqimor, dhe veanrisht shprndarja e pamjaftueshme me pakic.

  JBPM JPDL TUTORIAL PDF

Cikli i Sintezes Se Ures Documents. T mbledh me qllim q t rikuperoj shpejt parat cash-in. Progresi teknologjik on n lindjen eprodukteve t reja q zvendsojn ekzistuesit. T vazhdoj t investoj me qllim q t sigurojpozicionin konkurrues. Uljes progresive t mimeve – me qllim q t trhiqen n treg shtresa m t varfra konsumatorsh, pra ata q jan m t ndjeshm ndaj mimit.

1. Njohja me konceptin e Eko Projektimit by florida metani on Prezi

Cmimi; Shperndaja; Publiciteti; Promocioni; Forca e shitje shitja personale Sherbimet e shitjes krediti, garan. Cikli i karnos Fizik Education. Produktiy i produkteve nga jasht on n mohimin e atyre t tregut t brendshm. Sot ne mesuan se: Modifikimi i marketingut miks. Identifikimi i produkteve dshtake. Prdorimit t shprndarje t kanaleve t reja.

N rast se dera e ngarkimit hapet Tregu sht i gjer. ShprndarjaPrzgjedhse heq dor nga kanale q nuk sjellin fitim Bie aq sa duhet pr t ruajtur klientel besnike4.

T heq investimet n mnyr t przgjedhur duke braktisur segmentet jofitimprurse, n favor t boshllqeve t favorshme niche q krijohen n treg. Materializimi i Produktit 1.

Fazat e ciklit t jets s nj produktiT pranosh q produkti ka cikl jete d. Niveli i fitimit ndyshon sipas fazave tenjjt pr do etap. Nj rezistenc e konsumatorit pr t ndryshuar qndrimin n blerje.

Begatimi i produktit 1. Cikli Jetesor i Ejtes Documents. Dimenzionet e Produktit Lufta e konkurences jashte sferres se prodhimit Pra duhen shpenzime pr promocion.

  FARINGITIS AL RGICA PDF

Ata q dshirojn ta blejn jan gati pr t paguar nj cmim m t lart. Pra bhet pak promocion. Rritja mund ta realizoj prmes shum mnyrave: Zgjedhja e strategjisNdrmarrja n nj treg n rnie ballafaqohet me pes opsione strategjike: Dimenzionet e ProduktitLufta e konkurences jashte sferres se prodhimit Marketingu, Tregu dhe segmentimi – se produktit, fuqine blerese dhe interesat e klaseve Krijimi i nj grupi t prbr nga specialist, Prcaktimi i objektivave dhe i parametrave, Pasqyra pr do produkt, Perpunimi i Informacioneve permes nj program informatik, Caktimi dhe rangimi i Produkteve te dyshimta, Propozimi per: Punimi i Produktit Pp01 Documents.

Kostoja e lart e produkteve. Ekziston nj konkurrenc potenciale. Cilat jane llojet e ndyshme te CJP? T paksoj apo shes aktivet sapo paraqitet nj shans, d. Vonesa n zgjerimin e kapacitetit prodhues.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Kostoja pr njsi 3. Ekziston nj konkurrenc e lart. Afatet e vnies n kapacitet t plot t aparatit t prodhimit. Publicitetit pr krijim paraplqimesh. Published on Apr View Download 0. Karakteristikat, objektivat dhe strategjite sipas fazave te CJP.